Om mig

Maria Zonterapeut/reflexolog drivs av mig, Maria Nelsson.


 Min utbildning gjorde jag 2012-2013 hos Axelssons Gymnastiska Institut- En utbildning som ökade mitt intresse för kroppen och dess fantastiska förmåga till självläkning.

Att på ett kraftfullt sätt kunna hjälpa andra är en inspiration och drivkraft.

Senvintern 2018 kompletterade jag min utbildning med Naturlig Facelift vilket är en varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft! Ansiktsmassagen fördröjer åldrandeprocessen och är både avslappnande och avstressande.

Numera ger jag även lymfmassage. Det är en mjuk och rogivande massage som gynnar ditt lymfsystem och får det att fungera så bra som möjligt. Ett fungerande lymfsystem ger en god vätskebalans i kroppen och ett gott skydd mot infektioner. 

I dagsläget tar jag emot kunder hos Peter Lindahls Friskvård på Platensgatan i Linköping. Du kan även boka behandling på min egna praktik hemma hos mig i Nykil om det passar bättre.

Förutom zonterapin, som är det bästa jag vet, så är yoga ett av mina intressen samt att vistas i naturen. Allt  handlar om att öka flödet, ta hand om insidan och lugna sinnet. 

För mig är det självklart att vara medlem i Kroppsterapeuternas Riksförbund vilka jobbar för att terapeuter ska vara välutbildade, följa förbundets etiska regler, vara försäkrade och göra ett bra jobb.